Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Şase bărbaţi reţinuţi pentru lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere

news.ro

Şase bărbaţi cu vârste între 25 şi 46 de ani au fost reţinuţi de poliţişti, joi seara, pentru lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, ca urmare a unui conflict izbucnit între aceştia, la Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Joi seara, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de şase bărbaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. În fapt, în noaptea de 8/9 mai 2022, în jurul orei 23,52, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi cu privire la desfăşurarea unei stări conflictuale între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, într-o zonă publică din municipiul Focşani”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, în urma conflictului, doi bărbaţi de 20 şi respectiv 27 de ani, implicaţi în altercaţie, au necesitat îngrijiri medicale, însă nu au rămas internaţi în spital.

Poliţiştii vrânceni au efectuat cinci percheziţii domiciliare în municipiul Focşani şi în mediul rural, care au condus la ridicarea unor bunuri utile cauzei.

În urma probatoriului administrat, şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, din municipiul Focşani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru dispunerea unei măsuri preventive, informează agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *