Skip to content
Politică

Vrancea, sat fără câini: o educatoare care a bătut copii se întoarce la slujbă

HaikuDeck.com

Judeţul Vrancea se dovedeşte un sat fără câini: o educatoare care a fost surprinsă bătând copii se întoarce la locul de muncă.

Educatoarea din judeţul Vrancea filmată în timp ce jignea şi lovea doi copii va putea preda din nou la unitatea de învăţământ după vacanţa de iarnă, transmite RomâniaTV.net.

În urma anchetei, educatoarea din Vraceaa a fost sancţionată cu tăierea a 15 la sută din salariu, timp de şase luni şi se va putea întoarce să predea din nou copiilor. Părinţii micuţilor nu sunt de acord cu această decizie, spunând că fiii lor nu se mai simt traumatizaţi şi sunt chiar bucuroşi să meargă la grădiniţă de când eu o educatoare nouă.

Educatoare din localitatea Poiana, judeţul Vrancea, a fost surprinsă în timp ce loveşte mai mulţi copii în sala de clasă. Pe unul dintre ei chiar îl trânteşte la pământ şi îl loveşte fără milă, chiar dacă acesta începe să plângă.

Imaginile au fost surprinse cu telefonul mobil chiar de o mamă care a cerut permisiunea să asiste la oră. Chiar şi aşa educatoarea nu are nicio jenă să îi lovească pe cei mici şi să le vorbească urât.

Pe lângă bătăi şi jigniri educatoarea îi ameninţă pe copii că îi dezbracă şi le spune că nu îi este frică de poliţie.

Educatoarea a recunoascut că l-a lovit pe unul dintre copii, motivând că şi-a „ieşit din fire”.

Cu toate acestea, femeia se va putea întoarce la gărdiniţă, unde le va putea preda din nou micuţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *