Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Şofer la o instituţie publică, reţinut 24 de ore pentru mită. El a promis denunţătorului că-l ajută cu un loc de muncă

Inquam Photos / Octav Ganea

Flagrantul a avut loc luni spre seară, în oraşul Panciu. Este posibil ca bărbatul să fie propus pentru arestare preventivă.

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea, împreună cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea – Poliţia oraşului Panciu, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au prins în flagrant, luni, 14 septembrie, în jurul orei 18.00, o persoană din oraşul Panciu,  conducător auto în cadrul unei instituţii publice locale, după ce a primit suma de 2.500 de lei de la o altă persoană, denunţător în cauză.

„Suspectul i-a promis denunţătorului că îşi va exercita influenţa pe lângă persoane cu putere de decizie din cadrul unei societăţi comerciale aflate în subordinea directă a Consiliului Local Panciu, cu scopul de a-i facilita angajarea pe un post de conducător auto în cadrul acestei societăţi. Faţă de suspect a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, ulterior, să se aprecieze cu privire la oportunitatea dispunerii altor măsuri”, piotrivit DGA-Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *