Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Trei bărbați dintr-o comună din județ au murit după ce au căzut într-un puț cu adâncimea de 15 de metri

Inquam Photos / George Călin

Trei bărbaţi au murit, marţi, după ce au rămas blocaţi în interiorul unei fântâni de 15 metri pe care o curăţau, la Tănăsoaia, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

La fața locului a intervenit un echipaj al SAJ Vrancea, alături de două echipaje de prim ajutor de la Adjud şi Podu Turcului, pentru acordarea primului ajutor în cazul a trei persoane care au fost scoase dintr-o fântână.

Un echipaj al SAJ Vrancea, alături de două echipaje de prim ajutor de la Adjud şi Podu Turcului, au intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul a trei persoane care au fost scoase dintr-o fântână, la Tănăsoaia. Din nefericire, resuscitarea celor trei bărbaţi de 24, 32 şi respectiv 42 de ani a avut rezultat negativ, echipajele de ambulanţă trebuind să declare decesul acestora. Deocamdată nu se cunoaşte cauza decesului, aceasta urmând a fi stabilită în urma autopsiei”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

Se fac în continuare cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul celor trei bărbaţi, conform Digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *