Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Trei unităţi şcolare fac cursuri exclusiv online, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor şi al angajaţilor

Inquam Photos / Octav Ganea

Trei unităţi de învăţământ din judeţul Vrancea desfăşoară cursuri exclusiv online după ce un număr însemnat de cadre didactice şi elevi s-au infectat cu coronavirus, în ultimele zile, potrivit news.ro.

Conform datelor transmise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, începând de marţi, desfăşoară cursuri doar în sistem online Grădiniţa nr. 4 din Focşani, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focşani şi Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitreşti.

Consiliile de administraţie ale acestor unităţi de învăţământ au aprobat trecerea în online a tuturor claselor după ce un număr însemnat de cadre didactice şi copii s-au infectat cu coronavirus.

În judeţul Vrancea sunt, conform celor mai recente statistici, 252 de elevi infectaţi cu coronavirus, 110 angajaţi din şcoli şi grădiniţe, în total fiind în online 66 de clase.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică, rata de infectare în judeţul Vrancea este de 6.07, în timp ce în municipiul Focşani este de 12,47 cazuri de COVID la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *