Skip to content
Politică

Vrea să fie primar, dar vorbeşte doar prin purtătorul de cuvânt. Răzvan Sava (PNL), acuzat că a dat ţeapă în afaceri / EXCLUSIV

Vrea să fie primar, dar nu este în stare să vorbească decât prin purtătorul de cuvânt. PNL-istul Răzvan Sava este acuzat de către diverşi parteneri de afaceri că i-ar fi ţepuit.

După cum jurnalistul Silviu Mănăstire a arătat AICI, edilul interimar al Bucureştilor (care deja şi-a anunţat intenţia de a candida la fotoliul de primar al Sectorului 4) este învinuit, de către foşti asociaţi, că ar fi făcut diverse manevre neortodoxe în firmele pe care le-a condus.

CITIŢI ŞI: Scheleţii din dulapul primarului-fantomă Răzvan Sava. Un material exclusiv marca Silviu Mănăstire

Redacţia PSnews.ro a încercat, joi dimineaţă, să obţină un punct de vedere direct de la Răzvan Sava, însă edilul a trimis binecunoscutul SMS (despre care am vorbit în ACEST material): „Sunt într-o întâlnire. Rog sms. Mulţumesc!”

CITIŢI ŞI: Drumul surpat de la Eroilor. Ping-pong între Metrorex şi constructori. Primăria îşi încordează muşchii şi nu prea / EXCLUSIV (FOTO)

După ce, tot într-un mesaj-text, i-am explicat primarului că dorim o poziţie oficială în legătură cu problemele lui din instanţă, circa zece minute mai târziu ne-a contactat telefonic Alexandru Ichim (purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Bucureşti), care a declarat: „Domnul primar îşi exercită atribuţiile de primar – nu are nicio afacere, firmele le-a închis… Eventualele litigii sunt soluţionate de instanţă. Nu comentăm alegaţii de presă făcute de diverse publicaţii. Deci primarul Capitalei nu mai derulează afaceri din anul 2012 – a renunţat la acţionariatul din firme (a fost acţionar până în 2012). Din 2012, exercită o funcţie de ales public – nu mai are niciun fel de legătură cu ce înseamnă spectrul economic. Atât timp cât a fost membru de partid, nu a derulat afaceri cu statul. Sunt nişte alegaţii de presă la care domnul primar nu comentează. Punct. Nu are nicio problemă, nu are niciun litigiu…”

La insistenţele noastre, că existenţa acestor litigii poate fi verificată pe portalul instanţelor de judecată, purtătorul de cuvânt a replicat: „Poate sunt nişte litigii vechi (înainte de a fi ales local), care nu s-au soluţionat, din diverse motive. Sunt nişte litigii care vor fi soluţionate de instanţă şi pe care nu vrea să le comenteze, atât timp cât ele sunt în instanţă”.

Reporterul PSnews.ro a insistat: acestea sunt probleme grave! Foştii asociaţi îl acuză pe actualul primar interimar că, practic, i-a ţepuit. Răspunsul purtătorului de cuvânt a venit fără şovăieli: „Domnul meu! Este într-un litigiu în instanţă, unde instanţa va decide. Este simplu. E un litigiu care va fi soluţionat de instanţă, dacă el există”.

În acest context, aşteptăm cu nerăbdare campania electorală pentru alegerile locale, să vedem cât de comunicativ se va dovedi liberalul Răzvan Sava şi la câte întâlniri directe cu cetăţenii se va deranja să meargă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *