Skip to content
Sport

Vreme extremă în Capitală: COD GALBEN de grindină

Anunț de ultimă oră de la meteorologi: cod galben de ploi şi intensificări ale vântului, valabile pe durata următoarei ore în zone din Oltenia, Moldova şi Transilvania.

Nici Bucureștiul nu a scăpat de avertismentul meteorologiloe, astfel că, până la ora 19:00 în Capitală este COD GALBEN de frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, averse ce vor cumula 10 – 15 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 17:30, în judeţele Mehedinţi, Olt, Vâlcea, Gorj, Dolj, Cluj şi Bistriţa-Năsăud, se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, averse şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Totodată, până la ora 18:00, în judeţele Suceava, Botoşani şi Iaşi, sunt prognozate descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, ploi ce pot cumula 20 litri/metrul pătrat şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Imaginile din Suceava au devenit deja virale, orașul fiind inundat în mai multe porțiuni. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, notează ANM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *