METEO Scad temperaturile în aproape toată țara

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Vremea se va răci, dar valorile termice se vor menţine peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări şi averse, izolat însoţite de descărcări electrice, pe arii restrânse la munte, în Transilvania, Moldova, Dobrogea şi izolat în Muntenia şi Maramureş.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări, local, în regiunile extracarpatice şi pe arii restrânse în centru, cu viteze la rafală în general de 40…50 kilometri/oră, dar şi la munte, cu precădere la altitudini mari, unde rafalele vor depăşi 65…75 kilometri/oră.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în estul Transilvaniei şi 24 de grade în sud-estul Munteniei şi sudul Dobrogei.

În regiunile sudice şi sud-estice, valorile termice vor fi în scădere, dar se vor situa în continuare peste normele perioadei, cerul va avea înnorări şi local va ploua. În restul teritoriului, temperatura aerului va creşte uşor şi va fi mai cald decât în mod obişnuit la început de noiembrie; cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ploaie redusă.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, îndeosebi noaptea, local în vest, în nord-est şi la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăşi 75…85 kilometri/oră.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: