METEO Vremea azi, 14 aprilie. Se face și mai cald în toată țara

Sursă foto: Freepik

Temperaturile cresc în toată țara. După prânz se vor înregistra 30 de grade în zona Moldovei. Cel mai răcoare o să fie în Delta Dunării, pe unde se ating 21 de grade. Avem soare și atmosferă de vară în majoritatea zonelor.

Spre seară se înnorează în Maramureș și în nordul extrem al Moldovei, pe unde sunt posibile averse slabe, iar vântul devine mai insistent în Carpații Orientali și în Munții Apuseni.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Baraganul. Pe aici găsim atmosfera însorită și temperaturi în creștere față de ziua trecută. Se face mult mai cald decât ar fi normal, iar în Bărăgan se ating 28 de grade. Cele mai scăzute temperaturi din țară, de 25 de grade, se vor înregistra în Delta Dunării și pe litoral. Vremea se încălzește foarte tare și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Temperaturile urcă până la 30 de grade și avem o zi frumoasă, câțiva nori și un pic de vânt. La noapte cerul va fi variabil și minimele ajung la 16-17 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina avem atmosferă cu soare, dar și ceva înnorări după-amiază, în zonele de munte, pe unde este posibil să plouă și vântul va crește în intensitate. Se face mai cald decât ieri și după prânz se vor înregistra 28-29 de grade.

Сiteste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: