METEO Va fi foarte cald în zonele de câmpie. Seara vine cu averse în mai multe regiuni din România

Sursă foto: Freepik

Vineri, 7 iunie, se face foarte cald în zonele de câmpie și de podiș. Maximele pornesc de la 27…28 de grade pe litoral și se opresc la 34 de grade în regiunile sudice.

Avem o zi cu soare, dar spre seară vin câteva averse la munte, în Maramureș, în Transilvania și în jumătatea de nord a Moldovei.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim atmosferă însorită și temperaturi în creștere față de ziua trecută. Se face mai cald decât ar fi normal, iar în Bărăgan se ating 33 de grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea continuă să se încălzească și la amiaza se ating tot 34 de grade. Nu sunt anunțate ploi; norii vor fi rari pe timpul zilei, iar după lăsarea nopții temperaturile ajung la 18 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, avem atmosfera cu soare, dar și ceva înnorări, după-amiază, în zonele de munte, pe unde mai vin câteva averse. Se face mai cald decât joi și vor fi 33 de grade la Bacău.

Vreme plăcută și temperaturi în creștere găsim și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Către seară și la începutul nopții pot să vină câteva averse în Maramureș și pe la munte.

În vestul țării, soarele strălucește pe tot parcursul zilei și se face mai cald decât joi. La amiază vor fi valori de până la 32 de grade Celsius.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: