METEO Vremea azi, 8 septembrie. Temperaturile ajung și la 33 de grade în sud. Zonele în care vor cădea precipitații

Sursa foto: Pixabay

Astăzi avem încă o zi caldă, mai ales în sud, în vest și în nord-vest. În Dobrogea picură trecător. Maximele pleacă de la 23 de grade pe litoral și în depresiuni și ajung la 33 de grade în Câmpia de Vest.

În Dobrogea o să mai vină câțiva stropi de ploaie, dar, în restul provinciei, avem vreme bună. Vântul are unele intensificări în zona litoralului, iar temperaturile, la fel că ieri, urcă până la 28 de grade în Bărăgan. În Moldova sudică și în nordul Munteniei găsim atmosfera însorită. Se face destul de cald după prânz: maximele ajung tot la 28 de grade în condiții de cer senin și vânt domol.

În nordul Moldovei și în Bucovina nu vedem norii deloc. Așadar, urmează o zi frumoasa, cu temperaturi în ușoară scădere față de ieri. Astăzi vor fi cel mult 27 de grade, dar și acestea sunt valori ușor peste normalul perioadei. În nordul Transilvaniei și în Maramureș amiaza ne aduce vreme călduroasă. În Maramureș maximele ating 30, poate chiar 31 de grade. Avem soare toată ziua, iar vântul abia se simte.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: