METEO Temperaturi ridicate în cele mai multe zone din țară, maximele ajung până la 35 de grade

Sursa foto: Pexels

Meteorologii anunță că joi, 5 septembrie, vremea va aduce temperaturi deosebit de ridicate în partea de vest, sud-vest și nord-vest a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 35 de grade.

Potrivit ANM, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile nordice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Joi, 5 septembrie, va fi în vigoare o alertă meteo de Cod galben de temperaturi deosebit de ridicate, local caniculă și disconfort termic ridicat valabil pentru partea de vest, nord-vest și sud-vest a țării.

În Banat, cea mai mare parte a Crișanei, sudul și vestul Olteniei, precum și în sud-vestul Munteniei, valorile termice se vor menține deosebit de ridicate pentru această dată. Local va fi caniculă și disconfort termic ridicat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 35 de grade.

Meteorologii spun că în restul țării, temperaturile vor fi apropiate de valorile normale pentru această perioadă din an.

În Capitală, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30-32 de grade.
 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: