Vremea neobişnuit de caldă din SUA până în Europa pune în pericol vânzările de haine groase

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Vremea de toamnă neobişnuit de caldă din Statele Unite până în Europa reduce vânzările de pulovere şi alte haine groase, pe măsură ce se apropie perioada critică a cumpărăturilor de sărbători, au spus directorii unor retailerii importanţi, inclusiv de la H&M, iar unele magazine reduc deja preţurile pentru a evita să rămână cu produsele nevândute, relatează Reuters.

În ultimul an, comercianţii cu amănuntul de îmbrăcăminte au încercat să elimine stocurile în exces, care s-a acumulat din cauza unei schimbări a cererii consumatorilor către produse esenţiale, de la articolele discreţionare precum îmbrăcămintea.

Dar, având în vedere că temperaturile din trimestrul al patrulea ar urma să fie moderate, potrivit companiei de urmărire a vremii Weather Trends International, magazinele care oferă îmbrăcăminte şi echipamente de iarnă s-ar putea găsi încărcate cu inventar la sfârşitul sezonului.

Brandul de lux Cos al H&M a început să ofere o reducere de 20% online şi în magazine pentru tricotaje şi îmbrăcăminte exterioară, inclusiv pulovere din lână merinos şi haine lungi cu puf.

 

CIteste mai  mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL