Vremea se răcește în următoarele zile și vin ploile. Când se întoarce canicula

Sursă foto: Freepik

Meteorologii anunță că urmează trei zile de furtuni, cu temperaturi mai scăzute, însă, vremea se va încălzi din nou la mijlocul săptămânii viitoare. 

„Trecem printr-o perioadă în care mai avem parte și de ploi și de temperaturi ceva mai scăzute. Nu mai avem caniculă duminică. Sunt ceva averse prin partea de sud a țării, prin Muntenia, chiar și prin sudul litoralului, dar sunt mai mult ploi de vară, fără furtuni puternice sau grindină. În următoarele două zile ne așteaptă în continuare episoade cu ploaie, undeva luni spre marți în partea de nord a țării, iar pe parcursul zilei de marți aceste ploi se mută și în partea de sud și, probabil, inclusiv în Capitală”, a explicat Robert Manta, meteorolog ANM, duminică, la Antena 3 CNN.

Potrivit ANM, luni și marți temperaturile vor fi mai scăzute.

„Luni și marți temperaturile vor fi rezonabile, chiar răcoare prin partea de nord, unde vom avea maxime de 25 de grade Celsius, iar în sud va fi ceva mai cald, dar nu mai trecem de 32-33 de grade Celsius. De miercuri încolo, însă, de la o zi la alta se va încălzi”, a mai explicat meteorologul.

Weekend-ul viitor va fi din nou caniculă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: