METEO Vremea se schimbă radical. Anunțul ANM

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Vremea se schimbă radical după episodul de iarnă severă care a măturat România. Meteorologii vin cu vești bune, însă nu ne bucurăm prea mult de vremea frumoasă și caldă. De la mijlocul săptămânii, un nou val de frig lovește țara noastră.

Luni, 20 noiembrie, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, dar mai semnificativ în sud-vest și sud, unde va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului și variabil în rest. Temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie în Maramureș și local în Moldova și Transilvania, iar pe arii restrânse în Crișana și Banat și cu totul izolat în celelalte regiuni, va ploua.

La munte precipitațiile vor fi mixte și vor fi condiții de polei. Vântul va prezenta intensificări în zona montană înaltă, cu viteze de peste 70…80 km/h în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe parcursul zilei în sud-vest și centru.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL