Vremea va fi CANICULARĂ și vineri. Ce ne așteaptă în weekend

caniculă / ANM
Sursă foto: ANM

Vremea va fi din ce în ce mai caldă, spun meteorologii. În unele zone sunt așteptate averse și descărcări electrice.

Valorile diurne vor fi în creștere de la o zi la alta, astfel că vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, iar pe parcursul zilei de vineri disconfortul termic va fi ridicat în vestul țării și local în zonele de câmpie și de podiș în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, la nivelul întregii țări, între 25 și 34 de grade, iar temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și până la 21 de grade pe litoral.

Vor mai fi averse însoțite de descărcări electrice după-amiaza și seara în nord-vestul și centrul teritoriului, precum și în zona de munte și doar pe alocuri în rest.

În București, temperaturile maxime vor fi de 33…36 de grade, iar cele minime de 18…20 de grade.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: