VW recheamă personalul la birou, după patru ani de home-office

Sursa foto: pixabay
Sursa foto: pixabay

Volkswagen și-a anunțat managerii și personalul care lucrează în activități de birou că renunță la programul de home-office, introdus în 2020 și care fusese stabilit la o zi de birou pe săptămână. Angajații vor fi obligați să vină până la patru zile pe săptămână la birou.

Obișnuiți să lucreze de acasă și să facă un drum la birou doar o dată pe săptămână, managerii Volkswagen vor fi obligați de acum înainte să-și schimbe obiceiul, deoarece managementul companiei i-a anunțat că renunță, de la 1 noiembrie, la acest sistem. Regulile se aplică personalului administrativ al celor patru fabrici de automobile din Wolfsburg, Emden, Osnabruck și Zwickau, dar și celor care lucrează în R&D.

În total, este vorba despre câteva mii de persoane care până la acest moment aveau posibilitatea să își comaseze zilele de prezență la birou într-o singură săptămână din lună, astfel încât să poateă lucra de acasă neîntrerupt până la trei săptămâni. Reprezentanții companiei au declarat pentru agenția DPA că este vorba despre un „echilibru potrivit” între munca de birou și cea de acasă.

„Volkswagen va continua să ofere angajaților săi oportunitatea de a lucra de la distanță dacă locul de muncă le permite”, mai spun cei de la VW.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL