Skip to content
Economie

Wall Street a închis miercuri la niveluri record, în ziua învestirii în funcţie a preşedintelui Joe Biden, susţinută de Netflix

Facebook

Acţiunile de pe Wall Street au încheiat la niveluri record tranzacţiile de miercuri, în ziua învestirii în funcţie a preşedintelui american Joe Biden, fiind susţinute de rezultatele solide raportate de Netflix, transmite Reuters.

Titlurile Netflix au avansat după ce compania de streaming a anunţat că nu va mai avea nevoie să împrumute miliarde de dolari pentru a-şi finanţa showurile şi filmele.

Şi restul acţiunilor din sectorul tehnologiei au evoluat în creştere, informează news.ro.

Este o zi a performanţelor acţiunilor din sectorul tehnologiei, destul de rară în ultimele trei, patru luni”, a spus Ross Mayfield, analist în  strategie pentru investiţii la Baird, în Milwaukee, Wisconsin. El a adăugat că mare parte din creştere a fost datorată Netflix.

În privinţa învestirii în funcţie a preşedintelui Joe Biden, Mayfield a spus: ”Nu sunt sigur dacă politicile din ziua inaugurării *semnarea mai multor decrete de către Biden) au avut vreo influenţă prea mare, dar în mod sigur aşteptările unor măsuri de stimulare de o mie de miliarde de dolari”.

Indicele Dow Jones Industrial Average a urcat cu 0,83%, S&P 500 cu 1,39%, iar Nasdaq Composite cu 1,97%.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *