Skip to content
Societate

WhatsApp va permite folosirea codurilor QR pentru adăugarea contactelor

" "

După ultima actualizare, utilizatorii WhatsApp vor putea adăuga contacte noi, care nu se regăsesc nici în agenda telefonului, prin scanarea codurilor QR. Prima și cea mai interesantă noutate WhatsApp, care a fost testată mai multe luni anterior lansării oficiale, este posibilitatea adăugării rapide a unui nou contact prin scanarea unui cod QR. Fiecare utilizator de WhatsApp va avea propriul cod QR, pe care-l găsește la Settings. La fel, fiecare utilizator va putea scana codul altui utilizator pentru a-l adăuga pe lista de contacte.

Funcția de scanare se găsește în același loc unde este disponibilă funcția de adăugare a unui nou contact. Deosebirea este că acum există posibilitatea scanării codurilor QR. Noua facilitate permite adăugarea mult mai rapidă și mai comodă a contactelor. În loc să scrie la tastatură datele de contact, utilizatorul le importă automat acum, prin scanarea codurilor, scrie profit.ro.

" "
" "

O altă noutate pentru aplicația mobilă constă în sticker-ele animate pe care utilizatorii le pot folosi acum pentru reacții în cadrul discuțiilor. De asemenea, WhatsApp a adăugat un buton pentru realizarea apelurilor video în cadrul grupurilor la care participă până la 8 utilizatori – aceasta este limita de participanți la apelurile video realizate cu WhatsApp. O minimă atenție din partea producătorului primește și versiunea web / PC de WhatsApp, care primește un dark mode, la fel cum a primit în urmă cu câteva săptămâni și aplicația mobilă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *