Skip to content
Magazin

Will Smith declară că este în cea mai proastă condiție fizică din viața sa

Facebook/will smith
" "

Actorul american Will Smith a fost într-o condiție fizică de excepție pentru multe din rolurile pe care le-a interpretat, printre acestea numărându-se un boxer legendar în „Ali”, un supraviețuitor singuratic în „I Am Legend” și un antagonist în „Suicide Squad”, scrie Insider.

Acum însă actorul în vârstă de 52 de ani le-a mărturisit fanilor săi nu prea mai este în formă, publicând duminică pe Instagram o poză inedită pentru cei 52,8 milioane de urmăritori ai săi.

" "
" "

„O să fiu sincer cu voi – sunt în cea mai proastă formă din viața mea”, a scris acesta, atrăgând comentarii de laudă din partea fanilor și prietenilor pentru sinceritatea sa.

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, i-a scris: „Will, săracul de tine. Plâng pentru tine chiar dacă ești într-o formă mai bună decât 90% din America. Ține-te de treabă!”.

Michael Bay, care a regizat filmul „Bad Boys” în care a jucat și Smith, a glumit că „Păi…să reunim gașca?? Bad Boys capitolul Final. O să faci condiție îți garantez!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *