Skip to content
Sport

Williams: Halep e extraordinară, ca să rămân în meci a trebuit să joc aşa cum ştiu că pot

wtatennis.com
" "

Serena Williams a avut cuvite de laudă la adresa Simonei Halep după meciul câştigat în optimile de finală ale Australian Open, spunând că românca este o jucătoare extraordinară, şi că a fost nevoită sa făcă eforturi pentru a o putea învinge.

„A fost o partidă  intensă, dar îmi place să joc tenis, îmi place acest teren şi să revin aici. A fost nevoie să-mi cresc nivelul, pentru că ea este numărul 1 mondial şi există un motiv pentru care este numărul1 mondial. Şi ea şi-a ridicat nivelul, a jucat bine, este o jucătoare extraordinară. Ca să rămân în meci, a trebuit să joc aşa cum ştiu că pot să o fac. Ştiţi că nu renunţ niciodată. E un miracol că sunt aici şi să mă bucur de asta “, a spus Williams pe terenul de la Australian Open, la finalul partidei.

" "
" "

Simona Halep, numărul 1 mondial, a pierdut meciul cu Serena Williams, din optimile de finală ale Australian Open. Americanca a câştigat partida în trei seturi, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4.

Williams, numărul 16 WTA şi cap de serie numărul 16 la acest turneu, a câştigat astfel cea de-a 9-a partidă dintre cele 10 disputate în compania Simonei Halep.

În vârstă de 37 de ani, Williams este câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam în cariera sa.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *