Skip to content
Economie

Wizz Air a anunţat noi rute din Bucureşti spre Viena şi Creta

facebook wizz air
" "

Wizz Air a anunţat marţi noi rute din Bucureşti, după ce compania a implementat o serie de măsuri suplimentare de sănătate şi siguranţă pentru pasageri şi echipaj la bord, în conformitate cu reglementările guvernamentale.

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din Europa Centrală şi de Est şi cea mai verde linie aeriană din Europa, a anunţat azi noi rute din Bucureşti spre Viena şi Heraklion (Creta). Pasagerii pot deja să rezerve bilete la preţuri care încep de la 89 RON pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

" "
" "

Cu aceste noi zboruri spre Heraklion, Wizz Air oferă oportunităţi de călătorie spre Grecia, la tarife scăzute, în timp ce Viena devine şi mai accesibilă, cu cinci zboruri săptămânale din capitala României, al patrulea oraş cu operaţiuni Wizz Air spre Viena, după Cluj-Napoca, Suceava şi Constanţa, ultimul anunţat în mai.

Anunţul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informaţii accesaţi acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate şi securitate.

Adăugând opţiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanţele se schimbă, sau pur şi simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinaţie diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere, potrivit Adevarul.

Oferirea acelui nivel suplimentar de protecţie pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.   Paulina Gosk, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat: „Wizz Air continuă să-şi extindă reţeaua în România cu două noi rute anunţate astăzi de la Bucureşti la Viena şi Heraklion. Dorim ca pasagerii noştri să se bucure de noile oportunităţi de călătorie, în acelaşi timp, să se simtă în siguranţă şi confortabil. Am implementat o serie de măsuri suplimentare de sănătate şi siguranţă pentru pasageri şi echipaj la bord, în conformitate cu reglementările guvernamentale, astfel încât să putem continua să oferim o experienţă de călătorie de calitate la tarife atractive şi mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *