Skip to content
Politică

Wizz Air, cursă low cost Cluj-Napoca-București. Prețuri incredibil de mici

Compania aeriană low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca – Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 39 de lei.

Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că noua rută va fi introdusă din 22 iulie. „Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca – Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucureşti, iar cel de retur, de la Bucureşti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni.

Preţurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca – Bucureşti este o rută care se încadrează în creşterea capacităţii pe care ne-o dorim să o obţinem în 2016. România reprezintă o piaţă importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi”, a spus Oliver.

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, respectiv Bucureşti – Otopeni. „Am decis să acoperim Clujul din mai multe motive – acolo este una dintre cele cinci baze ale companiei în România, a doua după Bucureşti. Este o piaţă mare, cu potenţial, care nu era deservită de celelalte companii low-cost. Este în avantajul nostru să oferim astfel de curse interne. În ultimul an, Wizz Air a adăugat pe listă 20 de aeroporturi. Avem peste 100.000 de zboruri pe an”, a declarat directorul comercial Wizz Air, György Abrán, într-o conferinţă de presă la Bucureşti.

Wizz Air este astfel a treia companie low-cost, după Ryanair şi Blue Air, care intră pe segmentul curselor interne, controlat până de curând de TAROM. Este foarte posibil ca Wizz Air să ia în calcul şi alte oportunităţi de rute. În plus, Wizz Air are în plan angajarea a 400 de persoane în acest an, pentru că vor creşte şi numărul de aeronave operate şi va fi nevoie astfel de personal de bord şi de piloţi, informează realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *