Skip to content
Sport

Wizz Air, surpriză pentru călători: un nou serviciu va fi disponibil!

business-review.eu

Compania aeriană Wizz Air vine cu o nouă surpriză pentru călători.

Mai exact, Wizz Air va lansa un nou serviciu care le va permite pasagerilor să „blocheze” prețul biletelor de avion, pentru zborul selectat, pentru 48 de ore.

Astfel, cu ajutorul serviciului „Fare Lock”, pasagerii vor avea posibilitatea de a-și asigura un tarif selectat pentru o perioadă de 48 de ore cu o taxă de 14 Ron (3 EUR)/segment/persoană.

Fare Lock este disponibil pentru rezervările realizate cu mai mult de 7 zile înainte de data plecării sau cu data primului zbor în cazul unui zbor dus-întors, conform Digi 24.

Serviciul poate fi utilizat pentru rezervări de zbor de dus/sau zbor de întoarcere şi pentru mai mulți pasageri, însă zborurile selectate, precum și numele sau numărul de pasageri nu pot fi modificate în raport cu tariful garantat după plata Fare Lock.

Pentru a finaliza rezervarea cu prețul „blocat”, pasagerii vor plăti, în termen de 48 de ore, întreaga sumă a tarifului.

Dacă rezervarea nu a fost finalizată în 48 de ore de la utilizarea serviciului Fare Lock tariful rezervat va fi anulat automat. Zborurile selectate cu Fare Lock nu vor fi vândute și prețul nu se va schimba timp de 48 de ore

„Noul serviciu lansat astăzi elimină orice grijă din procesul de rezervare, oferindu-le pasagerilor 48 de ore pentru a-şi finaliza achiziția. Urmând anunțul nostru recent privind gratuitatea bagajelor de mână, vom continua să ne concentrăm asupra modalităților de a veni și mai bine în întâmpinarea nevoilor călătorilor noștri”, a declarat George Michalopoulos, Wizz Air Chief Commercial Officer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *