Skip to content
Politică

Wlassopol, imaginea vie a specialiștilor PSD. Prestație zero pentru un job de 13.800 euro! (VIDEO)

evzmonden.ro

Ovidiu Wlassopol, fostul soț al Olguței Vasilescu, a făcut pas uriaș în carieră, sărind de la poziția de consilier al unui vicepreședinte ASF direct pe poziția a doua în vârful instituției, dar aria de expertiză a acestuia pare să se rezume la a-l lua în brațe pe „Nu știu”.

Prestația lui Wlassopol în fața comisiile reunite de buget-fianțe din Parlament a fost mai mult decât penibilă, demonstrând perfect cum „de la prim-ministrul propus și până jos, toate pozițiile cheie sunt date pe criteriul oportunismului și nu al profesionalismului”, așa cum remarcă parlamentarul USR Claudiu Năsui pe pagina sa de Facebook.

Audieri ASFLuni, în comisia pentru buget, finanțe și bănci au fost audieri pentru conducerea ASF. Pe postul de vicepreședinte a fost numit domnul Ovidiu Wlassopol, fostul soț al doamnei Lia Olguța Vasilescu.

Din păcate această numire este simptomatică pentru ce vedem la scară largă în tot statul român. De la prim-ministrul propus și până jos, toate pozițiile cheie sunt date pe criteriul oportunismului și nu al profesionalismului.

Am avut o singură întrebare pentru domnul Wlassopol, care, conform CV-ului, lucrează la ASF de mulți ani. O întrebare tehnică pentru cineva care nu a avut tangență cu domeniul asigurărilor, dar la care ar trebui să răspundă ușor cineva care s-a ocupat de asta în ultimii ani. Vă las să urmăriți răspunsul pe care l-am primit și să judecați singuri pe ce criterii a fost numit în poziția de vicepreședinte ASF, poziție din care va încasa un salariu net de ~13,800 de euro pe lună.

Concluzia, o știați deja, împăratul este gol. Mai trist este că probabil a fost întotdeauna gol. Înțelegem că PSD are majoritate și că va lua toate pozițiile cheie, dar măcar să pună niște oameni care mai înțeleg ceva din domeniu pe care vor fi însărcinați să-l conducă. Altfel să nu ne mirăm că avem problemele pe care le vedem în domenii importante cum sunt asigurările. Culmea este că salariile acelea exorbitante au fost puse la acel nivel, chipurile, pentru a-i atrage pe cei mai buni din industrie spre acele poziții. Ce s-a întâmplat, însă, este taman opusul. Și ca să înțelegeți gravitatea problemei, domnul Wlassopol a fost votat de toate partidele mai puțin USR și un vot de la PNL.

PS: un alt lucru pe care îl consider grav care s-a întâmplat legat de această ședință a comisiei este că filmarea ședinței nu se găsește nicăieri pe site-ul camerei deputaților. În mod normal toate ședințele sunt filmate și prezente pe site. Dar filmarea acestei ședințe nu mai este de găsit nicăieri. Am întrebat personalul tehnic care mi-a spus că nu s-a filmat deloc. Să zicem că a fost doar o coincidență. Clipul aceasta îl aveți de la o televiziune care a filmat audierile și a fost suficient de amabilă încât să îmi dea înregistrarea.

#USR #Parlament #ASF #Sinecuri #NeVremTaraInapoi #RomaniaFurata

Posted by Claudiu Nasui on 27 Iunie 2017

Pus să explice care sunt cele două rezerve, de daune avizate (RBNS) și de daune neavizate (IBNR) pe care firmele de asigurări trebuie să le aibă constituite, Wlassopol a dat un răspuns cât se poate de cinstit: „Nu cunosc”.

Din poziția de vicepreședinte al ASF, Wlassopol va încasa 13.800 euro lunar, singurul criteriu de performanță fiind cel de a rezista vreme de câțiva ani  într-o căsnicie alături de Olguța Vasilescu.

Înțelegem că PSD are majoritate și că va lua toate pozițiile cheie, dar măcar să pună niște oameni care mai înțeleg ceva din domeniu pe care vor fi însărcinați să-l conducă. Un alt lucru pe care îl consider grav care s-a întâmplat legat de această ședință a comisiei este că filmarea ședinței nu se găsește nicăieri pe site-ul camerei deputaților.

În mod normal toate ședințele sunt filmate și prezente pe site. Dar filmarea acestei ședințe nu mai este de găsit nicăieri. Am întrebat personalul tehnic care mi-a spus că nu s-a filmat deloc. Să zicem că a fost doar o coincidență. Clipul aceasta îl aveți de la o televiziune care a filmat audierile și a fost suficient de amabilă încât să îmi dea înregistrarea”, a explicat Claudiu Năsui.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *