Skip to content
Politică

Wring prevestește sfârșitul Gabrielei Firea: Huiduielile nu sunt o întâmplare! EXCLUSIV

epochtimes-romania.com

Consilierul general Roxana Wring – președintele filialei din București a Uniunii Salvați România (USR) – a oferit marți o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat cel mai recent scandal care o are în centru pe Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Amintim că primarul Gabriela Firea a fost huiduită, luni seara, pe Arena Naţională, la evenimentul în cadrul căruia Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros.

În acest context, șefa USR-iștilor bucureșteni a declarat pentru PSnews.ro că huiduielile ”sunt începutul unui sfârșit așteptat pentru mandatul Gabrielei Firea”.

”Gabriela Firea a primit ce a semănat. Huiduielile celor peste 15.000 de bucureșteni strânși pe Arena Națională au fost pe măsura demagogiei și populismului practicat de Primarul General. Doamnei Firea nu i-a ajuns propaganda pe care și-o face pe bani publici de doi ani de zile, a vrut să se cațere și pe munca Simonei Halep. Numai că oamenii nu au laăat-o.

 Este vorba despre aceeasi Gabriela Firea care spunea în decembrie 2014 că secțiile de vot din străinatate sunt goale, același primar care a încercat în iarna acestui an să evacueze protestarii din Piața Victoriei inventând de pe o zi pe alta un târg de Crăciun. Și este aceeasi ‘doamnă’ care ignoră complice jignirile grobiene pe care ni le aduc consilierii PSD la fiecare ședință de Consiliu General.

Huiduielile nu sunt, așadar, o întâmplare. Ele sunt începutul unui sfârșit asteptat pentru mandatul Gabrielei Firea”, a declarat Roxana Wring pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *