Skip to content
București

Wring (USR) o face praf pe Firea după criza de la Colentina: Îl continuă pe Oprescu! EXCLUSIV

EpochTimes-Romania.com

Consilierul general USR Roxana Wring (USR) o face praf pe Gabriela Firea după criza de la Spitalul Colentina, acuzând actualul primar al Capitalei că perpetuează stilul de a face politică al precedentului edil Sorin Oprescu.

CITIȚI ȘI: Scandalul de la Spitalul Colentina a ajuns la paroxism. Demisie răsunătoare DOCUMENT

Liderul de grup al consilierilor generali din partea Uniunii Salvați România a declarat luni pentru PSnews.ro că vinovații pentru situația de la Colentina trebuie căutați la instituția în subordinea căreia se află unitatea medicală: Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), a cărei conducere este numită de către municipalitatea generală. Totodată, Roxana Wring a acuzat-o pe Gabriela Firea de favorizare a așa-numitei „grupări Voluntari”, din jurul altui primar, Florin Pandele.

„Nu cunosc în detaliu cazul, dar nu mă miră, pentru că de fapt toate numirile făcute de Gabriela Firea la instituțiile care sunt în subordinea Primăriei (ASSMB este cel care a făcut numirea, dar bineînțeles că nimic nu se face fără doamna Firea) sunt numiri politice, și nu pe competențe. Deci sunt fie cunoscuți din gruparea Voluntari, fie alți membri PSD care probabil și-au arătat loialitatea în decursul timpului. Deci nu ne putem aștepta la un management profesionist din partea administrației conduse de doamna Firea. Insistăm pe transparență și competență în ceea ce privește ASSMB. Din păcate, Gabriela Firea continuă strategia lui Sorin Oprescu de numiri politice la conducerea spitalelor și de risipă a banilor publici în detrimentul pacienților, a încheiat Wring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *