Skip to content
București

Wring: USR va elabora până la finele anului liniile principale ale programului politic la nivelul Capitalei

Uniunea Salvaţi România va elabora, până la finele acestui an, liniile principale ale programului politic la nivelul Capitalei cu care se va prezenta la alegerile locale din 2020, în urma unor dezbateri tematice cu experţi şi societatea civilă, a declarat preşedintele USR Bucureşti, Roxana Wring.

„Am început să lucrăm şi la programul nostru politic şi, din acest punct vedere, am iniţiat (…) dezbaterile ‘Bucureşti’. Suntem deja la a cincea dezbatere, va fi pe 2 iulie, referitor la cultură. (…) Împreună cu bucureşteni, cu experţi, cu parlamentarii noştri, vrem să găsim soluţii la problemele pe care le are Bucureştiul. Vom continua, probabil, până la sfârşitul anului vom avea încă patru-cinci dezbateri. Aş vrea, până la sfârşitul anului să avem, deja, liniile principale ale programului nostru politic pentru 2020”, a declarat Roxana Wring, sâmbătă, în cadrul dezbaterii „Jumătatea plină. Bilanţ USR Bucureşti la doi ani de mandat în administraţia Capitalei”, a spus Roxana Wring, potrivit agerpres.ro

Liderul USR Bucureşti a spus, în context, că „este foarte greu să fii în opoziţie”, şi referindu-se la şedinţele CGMB a punctat că „atmosfera este, de multe ori, foarte agresivă”.

„La Consiliul General, de exemplu, suntem într-o opoziţie foarte dură. PSD-ALDE nu ne permit niciun centimetru de libertate, nici în exprimare, efectiv ne agresează, de multe ori verbal, dar rezistăm foarte bine, (…) şi eu cred că am început, deja, să arătăm că se poate face şi un altfel de politică la nivel local”, a declarat Wring.

Ea a dat ca exemplu şedinţa de CGMB de joi, când, pentru a doua oară, USR a votat împotriva „administrării bunurilor Capitalei, patrimoniului Capitalei de către societăţile comerciale”.

„Am reuşit să blocăm acest jaf pe care Gabriela Firea şi cei din jurul ei vor să-l pună în aplicare”, a mai spus Wring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *