Directorul ICI Bucureşti, Adrian Victor Vevera, vorbitor la conferinţa xDay 2023

victor vevera
foto: ICI Bucuresti

Conferinţa xDay 2023, care îşi propune să deschidă calea spre o lume mai conectată, adunând experţi de prestigiu din industrie, va fi organizată la Bucureşti între 19 şi 23 octombrie. 

Unul dintre vorbitorii la această conferinţă va fi Adrian Victor Vevera, directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI Bucureşti).

„Ne bucurăm să anunțăm participarea domnului Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, în calitate de vorbitor la conferința xDay 2023, organizată de MultiversX la București, în perioada 19-21 octombrie 2023”, precizează insituţia.

Evenimentul își propune analiza celor mai recente tendințe și progrese în Blockchain, AI, Fintech și reglementare, aducând pe scenă o gamă variată de experți din industrie, vizionari, reuniți pentru a împărtăși perspective, a face schimb de idei și a deschide calea către o lume mai conectată.

Mai multe detalii pot fi găsite accesând următorul link : https://xday.com/

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL