Skip to content
Sport

YouTube va investi în lansarea unor noi show-uri pentru cele mai populare vedete ale site-ului

YouTube, site-ul de partajare de fişiere video deţinut de Google, a anunţat că va investi pentru a ajuta cele mai populare staruri ale sale să experimenteze noi show-uri şi formate, conform theguardian.com.

Acest anunţ vine în continuarea strategiei YouTube de a investi în lansarea unor canale originale şi în show-urile unor producători de conţinut pentru acest site de partajare de fişiere video deţinut de Google.

„Simţim că este vremea potrivită pentru a face o altă investiţie importantă în creatorii noştri”, a anunţat şeful conţinutului original al YouTube, Alex Carloss.

El a precizat că YouTube a decis să finanţeze conţinut nou al unora dintre creatorii de top ai site-ului, nu doar pentru a-i ajuta pe aceştia să îşi împlinească ambiţiile creative, ci şi pentru a livra un nou material milioanelor lor de fani de pe această platformă.

Anterior, Alex Carloss a fost şef la nivel internaţional al divertismentului de pe YouTube, astfel încât noua sa funcţie indică în mod clar care este prioritatea pentru companie în prezent, potrivit mediafax.ro.

Carloss nu a precizat care sunt vedetele de pe YouTube care vor beneficia de această investiţie şi nici câţi bani vor fi alocaţi pentru această iniţiativă.

„Orice creator de conţinut poate spune că a produce un conţinut nou competitiv nu este uşor şi ne aşteptăm să învăţăm mult în timpul acestui proces. Vom experimenta cu noi formate şi idei. Ne vom murdări mâinile. Vom face şi câteva greşeli. Dar, împreună, sperăm să creăm un nou conţinut fantastic pentru YouTube”, a spus Alex Carloss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *