Skip to content
Politică

Zamfir iese la rampă: Acesta a fost „trocul” meu cu Călin Popescu Tăriceanu!

gandul.info

Fostul liberal Daniel Zamfir, duminică seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, revine cu noi precizări legate de a alăturarea sa formațiunii politice condusă de șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Concret: Zamfir susține că ”trocul” făcut cu Tăriceanu a fost de ”a-i apăra pe oameni de abuzuri” și de ”a face dreptate”.

Totodată, senatorul a lansat și un atac direct la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban.

”Oameni buni, va mulțumesc tare mult pentru toate mesajele de susținere! Va asigur pe toți că nimeni, niciodată, cat timp voi fi în politică, nu mă va abate de la drumul meu! Sa facem dreptate! Să-i apărăm pe oameni de abuzuri! Asta a fost „trocul” meu cu Calin Popescu Tăriceanu! 
P.S. Am văzut că jalnicul presedinte al PNL, spune că aș fi un”firmiturist”ajuns in ograda lui Tăriceanu. Cat tupeu poate avea un „asistat social” al membrilor PNL? Știm cine i-a cumpărat paltonul, știm cine l-a trecut pe statul de plata și îi dă 10.000 pe lună fără sa se duca la muncă, cine o fi cel care îi plătește factura la întreținere?Cine îi cumpără costumele? Cine îi cumpără mâncare pentru pisica? Mai Ludovice, cum te-ai găsit tu sa vorbești de firimituri??
#jalniculudovic”, scrie Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *