Skip to content
Politică

Zamfir îl dinamitează pe Biriș: Tâmpenia asta e în 14 țări din UE! EXCLUSIV

wowbiz.ro

Fostul secretar de stat in Ministerul Finantelor Gabriel Biriș, a comentat în termeni foarte duri, joi, în cadrul unei conferinte organizate de FinMedia, măsura inițiată de senatorul Daniel Zamfir: plafonarea dobânzilor. Mai exact, acesta a declarat că ”Plafonarea dobanzilor este o imensa tampenie”.

Citiți și Biriș dă de pământ cu Zamfir: Plafonarea dobânzilor este o imensă tâmpenie!

În acest context, fostul șef al Comisiei Economice din Senatul României, senatorul PNL Daniel Zamfir a oferit vineri o declarație pentru PSnews.ro în care a răspuns criticilor aduse de fostul secretar de stat

”Domnul Biriș?? E cumva cel care a fost secretar de stat la finante în guvernul tehnocrat și care era proprietar de off-shore-uri? Lupul care a fost paznic la stana de oi…”, a declarat Daniel Zamfir pentru PSnews.ro

În continuare, parlamentarul liberal a atras atenția asupra faptului că ”această tâmpenie”, e in 14 tari din UE, printre care Franța, Germania, Italia, Spania, Portugalia Grecia, Polonia unde dobanzile sunt de trei ori mai mici că la noi.

Eu filmul asta l-am mai trăit și la legea darii in plata. Apar așa în cascadă analiști, specialisti, profesori universitari, toți cu interese la bănci care ne vor spune ce nenorocire se va abate asupra țărișoarei noastre daca vor scădea dobanzile! Sunt vreo 7 milioane de contracte de credit, inclusiv cele pe carduri cu dobânzi mult mai mari decât peste tot in Europa, care pot fi scăzute! Deranj mare, nu? Daca asta e o tâmpenie, vreau sa știți că tâmpenia asta e in 14 tari din UE, printre care Franța, Germania, Italia, Spania, Portugalia Grecia, Polonia unde dobanzile sunt de trei ori mai mici că la noi! Mare „tâmpenie,” nu?”, a mai adăugat senatorul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *