Skip to content
Politică

Daniel Zamfir îl pune la punct pe Orban: Bagă PNL-ul într-o fundătură

antena3.ro

Ludovic Orban este pus la punct de către Daniel Zamfir, un cunoscut critic al liderului Partidului Național Liberal, în problema plângerii penale.

De această dată, senatorul liberal trage un semnal de alarmă cu privire la modul de conducere al actualului președinte al PNL, care va strica definitiv statutul partidului. Totodată, în postarea publicată pe pagina sa de Facebook, Daniel Zamfir nu îl iartă nici pe numărul doi din PNL, Florin Cîțu, care a anunțat că va depune o plângere penală cu privire la planurile PSD în problema Pilonului II de pensii private.

Mai mult decât atât, politicianul subliniază că strategia plângerilor penale nu este una potrivită.

Citiți mai jos postarea senatorului național-liberal: 

”LUDOVIC ORBAN A RUSINAT, IARASI, PNL!
De data asta, iremediabil! După rușinea de luna trecuta, când nu a putut să explice cum lua un salariu fara sa presteze ceva, acum târăște partidul într-o zonă care nu are nicio legătură cu politica. Cu politica democratica, de fapt. Prin demersul său, Ludovic Orban lovește profund in inima liberalismului. A fi liberal, înseamnă, in primul rand, sa aperi DREPTURILE SI LIBERTĂȚILE FUNDAMENTALE ALE OAMENILOR! Or, actualul președinte al PNL, face exact contrariul; închide ochii la abuzuri și mai mult, folosește plângerile penale că arma politica a partidului. Dar ludovicul nu e singurul care rușinează PNL. In aceeași notă, Florin Citu, eminența cenusie, vicepreședintele lui Orban, anunță și el o plângere penală pe tema pilonului 2 de pensii!!!. Doamne, Dumnezeule, îi opreste cineva pe oamenii ăștia? Le spune cineva că forța argumentelor trebuie sa primeze forței instituțiilor de forță? Eu zic să facă plângere penală că a crescut ROBOR-ul, de ce nu? Sau că n-au crescut salariile așa cum s-au promis!
In mod categoric, Orban și ai lui baga PNL-ul într-o fundatura. Nu e exclus ca sa fie și asta un plan…
Că doar vine pe turnantă, salvatorul națiunii, Dacian Julien!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *