Skip to content
Finanțe/Bănci Politică

Zamfir: Mai e doar un pas până la votarea legilor împotriva cămătăriei. Au trecut de comisii

gandul.info

Senatorul Daniel Zamfir anunță, prin o  postare publicată pe contul personal de Facebook, că ”MAI E DOAR UN PAS!” până la votarea legilor împotriva cămătăriei.
Astăzi în comisiile reunite de buget-finante si juridică au fost votate legile impotriva camatariei! USR și PNL, nu numai ca au votat împotrivă, au blocat intrarea la vot maine în plen!!!”,  a scris Zamfir.

 

2 comentarii la “Zamfir: Mai e doar un pas până la votarea legilor împotriva cămătăriei. Au trecut de comisii

  1. Cu stimă și respect domnule Zamfir uitați stau treaz de la ora 1:00 și stau și mă gândesc că am 41 de ani am un copil și nu am reușit să-mi iau o casă fiindcă am rămas fără servici in anul 2005 și nu am avut de unde să plătesc ratele și sunt în birou de credit .Am și o mașină luată în leasing a fost predată la firmă impuls leasing Romania și a fost vindută de ei și am de dat prin hotărîre judecătorească suma de 700 mil lei vechi .Eu cred că impuls leasing ia dat dreptul la judecătoare. Vă rugăm să scoateți să nu mai fie biroul de credit și cu mașinile astea care au fost predate . Vă mulțumim Am vrut să-mi pun capăt zilelor .😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *