Skip to content
Politică

Zamfir răbufnește: Ludovice, tocmai i-ai scuipat pe obraz pe românii care muncesc cinstit

gandul.info

Senatorul Daniel Zamfir, într-o postare pe pagina sa de Facebook, lansează o serie de critici la adresa liderului PNL, Ludovic Orban. după lipsa de reacție a acestuia privind locul său de muncă.

Amintim că în conferința de presă de vineri, liderul PNL a refuzat să răspundă la întrebările adresate de jurnaliști, cu privire la locul de muncă.

CITIȚI ȘI UPDATE Orban a dat bir cu fugiții ÎN DIRECT când presa l-a întrebat despre dezvăluirile PSnews (VIDEO)

”LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit in tara asta!
Doua sentimente mă încearcă după ce am auzit ludovicul spunând că n-are „nicio problemă de legalitate și de moralitate” cu privire la felul în care își obține veniturile:
Primul e de revoltă! Milioane de români își iau salariul DUCANDU-SE LA SERVICIU! Dincolo de cei 10.000 de lei pentru cele patru ore, nu crede nimeni că ludovicul făcea naveta la Tg Mureș ca sa presteze acolo.
Al doilea e de jenă, de rușine! Niciodată vreun presedinte al PNL nu a lucrat toată viața la Stat și când nu s-a mai putut, nu a fost întreținut de colegi de partid! 
Nu, Ludovice! Ai o problema majora atât de de legalitate cat si de moralitate! De legalitate pentru că par încasări pentru servicii neprestate, iar de moralitate sunt probleme CAT CASA! Că nu le vezi,e, așa cum spuneam, un scuipat pe obrazul românilor onesti! Cum poți fi primul ministru al opoziției?!?
P.S. Nu mă miră ca-i tine isonul purtătorul de cuvânt, care încasează bani grei de la partid și care evident nu vede nicio problemă de moralitate in asta…”, scrie Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *