Zborurile către Italia, anulate până miercuri, din cauza unui incendiu

foto:unsplash.com
Sursa foto:unsplash.com

Zborurile din şi spre aeroportul din Catania din sudul Italiei sunt suspendate până miercuri, după un incendiu care a avut loc duminică noapte, relatează luni dpa.

SAC, compania care administrează aeroportul internaţional Vincenzo Bellini, a anunţat că zborurile vor fi suspendate până miercuri la ora 14:00 (12:00 GMT) din cauza unui „incendiu care s-a declanşat în aeroport”.

Compania a anunţat iniţial că zborurile vor fi suspendate până luni dimineaţă, scrie agerpres.ro.

Pompierii au declarat că situaţia a fost „delicată şi solicitantă”, potrivit agenţiei de ştiri ANSA.

Agenţia a relatat că pompierii au fost chemaţi pe aeroportul din Sicilia în jurul orei 23:30 duminică.

Potrivit aeroportului, nimeni nu a fost rănit în incendiu. „Le mulţumim pompierilor, organismelor de stat, salvatorilor şi comunităţii de pe aeroport pentru răspunsul rapid”, a postat compania care administrează aeroportul pe Twitter.

În luna mai, peste un milion de pasageri au trecut prin aeroportul din Catania, potrivit datelor furnizate de Assaeroporti, asociaţia italiană a aeroporturilor.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: