Skip to content
Opinii & Analize

Zece motive pentru care nu votez Elena Udrea

" "

Pentru mine, lucrurile sunt simple: nu am cu cine. Așa că duminică, 11 decembrie, o să mă duc și o să-mi anulez buletinul de vot. De ce nu am? O să vă explic, pe îndelete. Azi, vă spun de ce nu voi vota cu cea mai deranjantă prezență de pe scena politică: Elena Udrea.

Pentru că n-a înțeles nimic din ce i s-a întâmplat. Crede că dacă n-a ajuns încă la pușcărie este o altă persoană, de-a dreptul agreabilă.
Pentru că nu s-a schimbat deloc. E aceeași, doldora de vuitoane, hermesuri și alte chestii nu neapărat frumoase, dar neapărat scumpe.
Pentru că oferta ei electorală este inconsistentă.
Pentru că singurul mesaj coerent pe care-l are este anarhic, împotriva Sistemului, fără să spună două vorbe despre ce-ar pune ea în locul acestuia.
Pentru că manipulează grosolan faptele din trecut în favoarea ei.
Pentru că n-am uitat de terenurile de fotbal făcute în pantă, de pistele de biciclete făcute în comune fără canalizare, de telegondolele făcute înaintea pârtiilor.
Pentru că nimeni din anturajul ei de acum doi ani n-o susține, și ăsta e un semnal foarte clar că tipa nu e așa cool cum se prezintă.
Pentru că îi iese foarte prost mima asta disperată cu credința, iar joaca ei cu mințile oamenilor religioși este extrem de meschină.
Pentru că vrea o plăcuță, pe Arcul de Triumf, cu mențiunea “reabilitare începută de Elena Udrea”. Așa ceva….
Nu în ultimul rând, pentru că ți-ai arunca votul pe geam. Cu sau fără un nou mandat de deputat, Elena Udrea nu va scăpa de brațul lung al legii. De ce ai vota pe cineva care va ajunge la pușcărie?

" "
" "

Fotograf, pasionat de upcycling, Bogdan Stoica a scris în 2015 „Cum să faci fotografii bune cu telefonul” și „Tipul din filme nu există”. Ambele cărți pot fi comandate de pe www.bogdanstoica.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *