Zece primari PNL Mehedinţi au trecut la PSD

Sursa foto: Facebook/Aladin Georgescu

Zece primari PNL din Mehedinţi au trecut la PSD, potrivit preşedintelui social democraţilor din judeţ, Aladin Georgescu.

Aladin Georgescu, care este şi preşedinte al CJ Mehedinţi, a transmis pe pagina sa de Facebook că cei zece vor candida la următoarele alegeri din partea PSD.

„Spuneam în urmă cu ceva timp că ușa Organizației PSD Mehedinți este deschisă pentru toți cei care vor să se alăture echipei noastre și sigur, cei cu care noi putem face echipă pentru ca, împreună, să aducem plus valoare județului și implicit, comunităților pe care le reprezintă domniile lor!

Mă bucur că astăzi, mai mulți primari din județul Mehedinți au ales să se alăture echipei PSD Mehedinți. Am convingerea că decizia domniilor lor a venit urmare a colaborării pe care am avut-o, urmare a faptului că de fiecare dată când a fost vorba despre investiții, fie pe fonduri europene, fie pe buget local, nu am ținut seama de culoarea politică a primarului când am decis să reabilităm drumuri județene sau să facem alt gen de investiții. Am făcut lucrurile astfel, întrucât vreau ca toți cetățenii județului să beneficieze de condiții cât mai bune de trai.”, a transmis Georgescu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: