Skip to content
Politică

Anchetă de proporții la Spitalul Județean Pitești în dosarul de delapidare

Zeci de angajați ai Spitalului Județean din Pitești au fost chemați la audieri în dosarul de delapidare în care anchetatorii suspectează achiziții la prețuri supraevaluate. Prejudiciul se ridică la suma de 500.000 de lei.

Astfel, Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au început, marţi, audierile în dosarul de delapidare, abuz în serviciu şi fals care vizează achiziţii făcute pentru secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, relatează Mediafax.

Anchetatorii verifică modalitatea în care s-a făcut, în ultimii ani, achiziţia de medicamente şi materiale sanitare pentru secţia de Anestezie-Terapie Intensivă, în condiţiile în care există suspiciuni privind cumpărarea la preţuri supraevaluate a acestor materiale şi medicamente pentru secţia ATI.

„Investigaţiile vizează achiziţia şi consumul de medicamente şi materiale sanitare din perioada 2009-2014, efectuate la o secţie a unei unităţi spitaliceşti din Argeş. Prejudiciul cauzat prin comiterea de infracţiuni este estimat, până în prezent, la aproximativ 500.000 de lei”, se arăta într-un comunicat de presă al Poliţiei Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *