Zeci de copii aflați în tabără în Harghita au avut nevoie de îngrijiri. Ei ar suferi de toxiinfecție alimentară

36 de copii din Constanța aflați în tabără în Harghita au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au acuzat stări de rău și vărsături.

Profesorii lor spun că nu au mâncat în altă parte decât la pensiunea unde erau cazați.

Cei 36 de copii se aflau în tabără și au fost cazați la o vilă din stațiunea Lacu Roșu. Aceștia au luat masa la pensiunea respectivă, informează antena3.ro.

O treime dintre ei au început să se simtă rău, iar doi dintre copiii care se simțeau rău au ajuns la spital, unul dintre ei fiind internat.

Ulterior, alţi copii au acuzat stări de rău şi vărsături.

Mai multe echipaje medicale s-au deplasat la pensiune. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre toxiinfecţie alimentară.

Direcţia de Sănătate Publică va demara acum o anchetă pentru a afla adevărata cauză care a provocat îmbolnăvirea micuților.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL