Skip to content
Societate

Zeci de infracţiuni, constatate de poliţişti în minivacanţa de Revelion

Poliţiştii au fost la datorie în minivacanţa de Revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente majore, cu impact asupra siguranţei publice.

Poliţia a confiscat de pe piaţa neagră peste 74 tone de articole pirot… În cadrul acţiunilor desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au intervenit la 279 de evenimente şi au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale. În perioada 01 – 05 ianuarie, structurile de poliţie au intervenit la 279 de evenimente, dintre care 271 sesizate prin SNUAU 112. Au fost sesizate 52 de infracţiuni, dintre care 12 au fost constatate în flagrant.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 409 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depăşeşte 200.000 de lei. Şi poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 21 de permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare, informează adevarul.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *