Skip to content
Societate

Zeci de kilograme de stupefiante, dar şi arme letale şi sute de cartuşe, ridicate în urma acţiunilor Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate

jurnalul.ro

Zeci de kilograme de droguri au fost ridicate în urma acţiunilor desfăşurate de ofiţerii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate în cadrul unor activităţi de investigaţie pentru probarea activităţii infracţionale a 128 de persoane care au calitatea de suspecţi în dosare. Poliţiştii şi procurorii de la combaterea criminalităţii organizate au descoperit de asemenea arme letale şi neletale, dar şi sute de cartuşe, notează news.ro.

Procurorii DIICOT au emis 81 de ordonanţe de reţinere, iar faţă de 212 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar. Până în prezent, instanţele au emis 39 de mandate de arestare preventivă, 13 măsuri de control judiciar şi un mandat de arestare la domiciliu. Cu ocazia efectuării celor 25 de acţiuni operative, au fost ridicate şi instituite măsuri asigurătorii pentru peste 35 de kilograme de cannabis, 123 de doze de amfetamină, 200 de grame de cocaină, peste 1,2 kilograme alte substanţe cu efect psihoactiv, patru sisteme informatice, 110 telefoane mobile, patru laptopuri trei arme letale, 342 de cartuşe, opt arme neletale, 6000 lire turceşti, 4000 de dolari americani, 30.000 de euro şi aproape 150.000 de lei”, a declarat comisarul şef Iulian Merezeanu, sâmbătă.

Sute de poliţişti de la structurile de combatere a criminalităţii organizate, sprijiniţi de poliţişti şi alte structuri dar şi de jandarmi au participat la aceste acţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *