Skip to content
Politică

Zeci de mii de petarde și rachete deţinute ilegal, descoperite în Complexul Europa

libertatea.ro
" "

Zeci de mii de petarde, rachete și nu numai – deţinute ilegal – au fost descoperite de către jandarmi în Complexul Europa de la marginea Bucureștilor.

Jandarmeria Bucureşti a depistat 63.000 de obiecte pirotehnice, care erau ascunse într-un depozit din Complexul Comercial Europa şi vândute trecătorilor, bărbatul care deţinea aceste materiale riscând o pedeapsă cu închisoare de până la un an, relatează Mediafax.

" "
" "

Reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti informează că 63.000 de obiecte pirotehnice au fost depistate de jandarmi în Capitală.

„Obiectele periculoase, a căror deţinere este interzisă, erau ascunse într-un depozit al unui stand din Complexul Comercial Europa şi vândute cumpărătorilor de ocazie de un bărbat în vârstă de 37 de ani. Jandarmii au depistat produsele pirotehnice şi au întocmit actele necesare pentru sancţionarea barbatului. Pentru fapta sa, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni şi un an”, arată Jandarmeria Capitalei.

Totodată, sursa citată aminteşte că legea interzice orice operaţiune cu materiale pirotehnice efectuată de către persoane fizice neautorizate.

Atenţionăm asupra pericolului la care se expun cei care cumpără şi folosesc aceste obiecte periculoase, dar şi asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare”, menționează reprezentanţii instituţiei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *