Skip to content
București

Zeci de oameni protestează la ușa lui Nicușor Dan. Ei cer locuințele sociale și amenință că intră în greva foamei

captura

Zeci de oameni protestează la ușa lui Nicușor Dan. Aceștia amenință că vor intra în greva foamei până își vor primi locuințele sociale din Prelungirea Ghencea.

Zeci de persoane amenință că vor intra în greva foamei. Au fost anunțați mai mulți oameni care vor veni vineri să își strige nemulțumirile la ușa lui Nicușor Dan. Aceștia se plâng de faptul că nu și-au primit nici până acum locuințele sociale, din Prelungirea Ghencea.

Din informațiile noastre, nu există niciun fel de termen dat de Primăria Generală a Municipiului București până la care acestea vor fi gata.

Oamenii spun că sunt disperați. În imagini se poate vedea cum aceștia așteaptă un răspuns din partea primarului Capitalei.

Locuințele cerute de cetățeni au fost anunțate și începute de fostul edil, Gabriela Firea, în 2020 iar de când a venit Nicușor Dan la Primăria Capitalei, lucrările zac mai mult abandonate, scrie antena3.ro.

Protestatarii susțin că ar fi aflat că dacă Nicușor Dan ar mai câștiga încă un mandat de primar, blocul, ar fi gata abia în anul 2028, ceea ce înseamnă enorm, spun cei mai mulți dintre ei, pentru că se află într-o situație critică.

La fața locului s-au deplasat și forțele de ordine. Au fost montate garduri de protecție. Oamenii au venit cu pancarte și cu afișe și fac destul de multă gălăgie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *