Zeci de pensiuni sunt scoase la vânzare sub prețul pieței în zona Bran-Moieciu

Zeci de pensiuni din zona Bran-Moieciu scoase la vânzare mult sub prețul pieței nu își găsesc proprietari de câțiva ani. Multe au fost construite în anii 2000 și n-au mai fost modernizate.

Vânzătorii au crezut că celebritatea Castelului Bran și frumusețea naturii sunt de ajuns, dar potențalii clienți, preferă să ridice o unitate de cazare de la zero decât să adapteze o construcție veche la cerințele de acum, arată Știrile Pro TV.

Aflată între Castelul Bran și pârtia Zănoaga, această pensiune cu 11 camere are avantajul unei panorame splendide asupra Munților Bucegi. Dar peisajul nu a adus și clienți în momentul în care a fost scoasă la vânzare. Unitatea de cazare a fost construită în anii 2000. Cu gresie pe jos și mobilă din PAL nu se mai încadrează în standardele vremii, spun experții imobiliari. Acum doi ani proprietarul cerea pe ea 700.000 de euro.

”Societatea este acum la 550 de mii de euro, mult sub prețul pieței, vine undeva la 780 de euro mp construit nemailuând în calcul și suprafața terenului”, spune un proprietar al unei pensiuni.

În zona Bran – Moeciu – Fundata sunt zeci de astfel de exemple. Unii proprietari, deși au menținut curat, nu au adus îmbunătățiri, cum ar fi un spa sau o piscină. Alții nu au mai schimbat mobila.

Citește mai mult AICI

Credit foto: locuridinromania.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: