Skip to content
Sănătate

Zeci de profesori așteaptă la coadă pentru a se vaccina. Traian Berbeceanu: ”Au venit cu câteva ore mai devreme”

Inquam Photos / Octav Ganea

Zeci de persoane așteaptă la centrul de vaccinare din Romexpo să se imunizeze împotriva COVID-19. Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu a mers la Romexpo, dascălii stau la coadă pentru a se imuniza. El a precizat unii dintre ei nu au respectat ora de programare și au ajuns mai devreme.

Au venit cu câteva ore mai devreme, s-au pus la coadă, s-a format coadă, personalul de la triaj nu a putut să îi refuze. Pe de altă parte, au venit foarte mulți de la Universitatea București, care nu erau programați să fie vaccinați în această zi, dar se fac eforturi și toată lumea va fi vaccinată”, a spus prefectul Capitalei. Acesta a mai spus că au fost probleme în zona de triaj, la registratură și la eliberarea adeverințelor. Situația a fost deblocată după ce s-a suplimentat numărul de registratori și de operatori care eliberează adeverințe.

" "
" "

Reprezentanții CNCAV spun cum s-a ajuns în această situație.

„Fiind weekend mulți pleacă din localitate, important este că oamenii au dorit să se vaccineze, oamenii respectau măsurile de distanțare sociale. Este o stare o stare de disconfort să aștepți, dar dacă programarea ta e puțin mai târziu, există un timp de așteptare pentru că avem un triaj, plus timpul de monitorizare.”, au mai precizat cei de la CNCAV.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *