Skip to content
" "
Economie Internațional

Zeci de proprietăți cu priveliști la Mediterana din Sicilia, oferite pentru un euro. Care sunt condițiile

meteoweb.eu
" "

Autorităţile din Sambuca, în Sicilia, au scos la vânzare case la preţ de un euro cu scopul de a repopula oraşul. Singura condiţie este ca noii proprietari să renoveze locuinţele în maximum trei ani.

Costurile pentru reparaţii încep de la 15.000 de euro şi este nevoie de o garanţie de 5.000 de euro. Garanţia va fi returnată când renovarea este finalizată, anunță Digi24.ro.

Zeci de proprietăţi cu privelişti către Mediterana au fost puse în vânzare.

Faţă de alte oraşe, care au făcut asta doar pentru propagandă, această primărie scoate case la vânzare case pentru un euro”, a spus Giuseppe Cacioppo, viceprimar şi consilier turistic. ”Nu suntem intermediari între vechii şi noii proprietari. Vrei casa, este a ta imediat”. Cumpărătorii nu vor fi decepoţionaţi, potrivit lui Cacioppo.

Sambuca este cunoscut ca ”oraşul splendorii”, a adăugat el. Acest pământ fertil este într-o rezervaţie naturală, cu plaje, munţi şi păduri care ne înconjoară. Este un loc liniştit şi idilic”, a afirmat Cacioppo.

Cu populaţia în scădere, Cacioppo a spus că oraşul are nevoie să fie conservat.

Nu ne permitem să pierdem minunata moştenire arabă. Din fericire, străinii ne întind o mână în această cruciadă de salvare”, a subliniat el.

Locuinţele cu două etaje sunt construite din piatră roşiatică şi au curţi cu palmieri şi arcade. De aici, se poate vedea vulcanul Etna în zilele senine.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *