Skip to content
Magazin

Zelenski, mesaj la Premiile Grammy: Spuneţi adevărul despre război pe reţelele voastre de socializare, la televizor

twitter

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, duminică, prin intermediul unei alocuţiuni înregistrate, la cea de-a 64-a ediţie a Premiilor Grammy, echivaletele Oscar pentru muzica americană, pentru a cere sprijin în favoarea ţării sale invadate de Rusia.

Războiul. Care este exact opusul muzicii? Liniştea oraşelor în ruine şi a oamenilor ucişi„, a lansat preşedintele Zelenski, care a apărut în obişnuitul său tricou kaki, înaintea interpretării melodiei „Free” de John Legend, însoţit pe scenă de artiştii ucraineni Mika Newton şi Lyuba Yakimchuk.

Muzicienii noştri poartă veste antiglonţ în loc de smoking. Ei cântă pentru răniţii din spitale, chiar şi pentru cei care nu pot să-i audă. Dar muzica se va face auzită în ciuda a tot„, a continuat Zelenski.

Ne vom apăra libertatea de a trăi, de a iubi, de a ne face auziţi. Pe pământul nostru, ne luptăm cu Rusia purtând o tăcere oribilă cu muzica voastră„, a spus şeful statului ucrainean, conform news.ro.

Spuneţi adevărul despre război pe reţelele voastre de socializare, la televizor. Susţine-ţi-ne în toate modurile posibile, prin orice cu excepţia tăcerii. Şi apoi va veni pacea„, a continuat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *