Skip to content
Politică

Zetea îi AMENINȚĂ pe baronii anti-Dragnea: excluderile sunt mai BUNE decât o boală lungă! EXCLUSIV

PSD Maramures

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea (unul dintre fidelii lui Liviu Dragnea) anunță, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că este un adept al excluderilor și al sancțiunilor alocate baronilor contestatari, apreciind că aceste măsuri ”sunt mai bune decât o boală lungă care înseamnă moarte sigură”.

Vă prezentăm declarațiile lui Zetea.

”Să respecte votul din ultimul CEx!”

”Este necesară convocarea CEx-ului. Se impune continuarea discuțiilor avute în cadrul CEx-ului trecut, când, în urma unoi vot catogeric, noi – cei mai mulți social-democrați – am tot sperat că cei care au semnat celebra scrisoare se vor calma și vom începe să tragem cu toții la aceeași căruță. La cel mai recent CEx s-au discutat în mod aplicat probleme – am ascultat cu toții reproșurile care i s-au adus lui Liviu Dragnea – și s-a exprimat un vot concludent în acest sens, iar acel vot trebuie respectat de toți reprezentanții partidului. De aceea, este necesar să reluăm mai vechea discuție și să tranșăm problema, fiindcă un partid nu poate funcționa decât unit. Așa nu se mai poate.

Puciștii vor să cauzeze ieșirea PSD de la guvernare?

Dacă cei câțiva nemulțumiți vor să producă o ruptură în interiorul PSD pentru a scoate astfel partidul de la guvernare, gândind că în opoziție lucrurile se pot aranja altfel, eu îi avertizez că se află într-o greșeală foarte mare. Dacă într-adevăr asta cred unii, este un lucru foarte grav. Nu este aceasta calea de urmat. Acesta este motivul pentru care unii colegi au tot adoptat poziții tranșante, de-a lungul ultimelor zile. Unii dintre acești colegi solicită excluderi, vor alocarea unor sancțiuni drastice, fiindcă nu este deloc normal ca doar unii să tragă la căruță, în timp ce alții să stea pe margine și să arunce cu pietre. Eu nu am fost niciodată adeptul excluderilor și sancțiunilor, dar, în cazul de față, consider că excluderile sunt mai bune decât o boală lungă, care înseamnă moarte sigură. Nu noi am vrut să se ajungă aici”, a declarat Gabriel Zetea, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “Zetea îi AMENINȚĂ pe baronii anti-Dragnea: excluderile sunt mai BUNE decât o boală lungă! EXCLUSIV

  1. Ruperea PSD luni !!! Sa vedem cum va descurcati voi cu 40 de parlamentari mai putin. Dizidentii se pregatesc deja sa isi faca un nou partid daca Dragnea se atinge de vreunul dintre ei! Pleaca cu tot cu oameni loiali, primari, parlamentari tot tacamul. Sa ramana in PSD doar grupul de la Teleorman sa se uite pe perti singuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *