Skip to content
Politică

Zgonea explică cum Ponta îi predă lecția lucrului bine făcut lui Iohannis

" "

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a transmis duminică, prin intermediul unui comunicat de presă că prezidențiabilul ACL, ”Klaus Iohannis primeste lectia lucrului bine facut de la Victor Ponta.”

”Pentru Guvernul Romaniei, condus de Victor Ponta, culoarea politica a administratiei publice locale nu conteaza. Nu se face nici un fel de discriminare cand vine vorba de investitii publice, de construire sau reabilitare de spitale sau scoli, de institutii de cultura sau de infrastructura.

" "
" "

Fie ca vorbim de Sibiu, de Gorj sau de Brasov, investitiile Guvernului Ponta se vad si sunt in beneficiul romanilor, indiferent cu cine au votat acestia. Ii aduc aminte domnului Iohannis ca, pe vremea cand prietenii sai din PDL erau la guvernare, administratiile locale conduse de PSD si PNL au avut foarte mult de suferit. Retin foarte bine cum fondurile publice erau directionate de PDL-ul care il sustine azi pe Iohannis cu dedicatie catre Cluj sau Suceava, judete controlate de premierul Boc si de apropiatii sai”, explică liderul PSD, încercând să îl ironizeze pe președintele și prezidențiabilul PNL, Klaus Iohannis.

”Investitiile guvernamentale in autostrada Sibiu – Deva, modernizarea spitalelor si clinicilor din Sibiu pe banii Consiliului Judetean si ai Guvernului sau modernizarea Muzeului Astra din Sibiu sunt dovezile incontestabile ale lucrului bine facut in Sibiu de catre Guvernul Victor Ponta, de catre un Guvern PSD caruia ii pasa de toti romanii, indiferent de optiunile politice pe care acestia le au”, mai adaugă Zgonea, elogiindu-și astfel liderul de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *